"korkma ben yanındayım diyen biri olmalı hayatınızda." -skins

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > en nefret ettiğiniz karakter?

yeni konu aç en nefret ettiğiniz karakter?

benim kira lütfen yargılamayın ama sevmiyorum allisonu özledim sanırım. theo dan da nefret etmek istiyorum ama olmuyo neden bilmiyorum

kira

Allison'ı hiç sevmezdim, ölürken hala Scott'ı sevdiğini söylüyordu bitch o zaman Isaac'in duygularıyla neden oynadın? Scott kurtadam olduğu için ikisi ayrılmak zorunda kaldı diyelim o zaman neden başka bir kurtadamla çıkmaya başladı? Sevemedim kara gözlüm. Bir de Hayden var, Liam'la başlangıçtaki sert ilişkisinden ötürü mü ısınamadım emin değilim.

Allison'ı hiç sevmezdim, ölürken hala Scott'ı sevdiğini söylüyordu bitch o zaman Isaac'in duygularıyla neden oynadın? Scott kurtadam olduğu için ikisi ayrılmak zorunda kaldı diyelim o zaman neden başka bir kurtadamla çıkmaya başladı? Sevemedim kara gözlüm. Bir de Hayden var, Liam'la başlangıçtaki sert ilişkisinden ötürü mü ısınamadım emin değilim.

nefret değil de ısaac ı sevmiyorum kira da arada itici arada çekici geliyo tuhaf :D

ben de theo dan nefret edemiyom abi.Adam çok yakışıklı napiym sjnsjjn.Nefret edesim gelmiyo.bide şu liam ın arkadaşı zenci gay çocuk vardı ya adını unuttum.işte ondan nefret ediyom.her boka karışıyo abi.

ilk sezonlarda allison un annesi dedesi ydi şimdi theo

Genelleme Kira Theo diyor evet sanırım bende öyle diyeceğim theo daha yeni karakter gerçi ileride ne olur bilinmez ama kira konusuna gelirsek 2 sezondur dizide var ve ben nedense hala allisonu arıyorum :)

allisondan nefret ediyordum ama artık özlüyorum

Jackson ve Kate'den nefret ediyordum zaten çıktılar diziden.
Şu anda en çok nefret ettiğim isim Theo.
Kira'ya pek fazla ısınamadım. Allisonlaştırmaya çalışıyorlar. Allison daha samimi geliyo Kira'ya göre. Ama Allison'a 3. sezon sinir olmuştum. İnsanın 1 kere bile olsa aklına aşık olduğu çocuk gelmez mi? 1 kerecik olsun? Yok. Isaac'le baştan savma, özensiz bir ilişkileri oldu. Isaac, Allison ile ilişkisini resmen Scott'ın gözüne sokmak ister gibiydi. Sonra çıktılar diziden ama Allison özleniyor be.
Malia ve Stiles olmamış be. Malia başka biriyle olmalı ama Theo değil. Theo kesinlikle olmamalı. Stydia forever. Ama şimdi bi de Parrish var. Lydia ile onu yakınlaştırıp aşk üçgeni kurmaya çalışıyorlarmış gibi. Kim bilir. Ne zaman kavuşacak bu yavrucaklar Jeff amca??

kıra cok surtuk tıpı geıyo r sevemedım yanı ama allıson da tuhaf zaten ama stydia very good

Yukarı Çık