"kusura bakma seni mükemmelliğimin sesi yüzünden duyamıyorum." -how i met your mother

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Marvel mi ? DC mi?

yeni konu aç Marvel mi ? DC mi?

Bence kesinlikle dc ama sizinde görüşünüzü almak isterim Gotham nedense pek konuşulmuyor ama bence çok güzel ve potansiyeli olan bir dizi. Marvelin dizilerindeki üstünkörülük beni delirtiyo ama kaliteli çekim farkıyla bunu kapatıyolar. Daredevil bunun dışında tabiki.

her ikisindende sevdiğim karekterler var ama marvel benim için çünkü sevdiğim karekterler marvel de daha çok var o yüzden..:)

Tabikide DC,Çünkü DC hem kalite hem hikaye hemde karakterleri ile bence çok sağlam

%70 Marvel %30 DC

Marvel daha hoşuma gidiyo keşke infinity wars çabuk çıksa :D

İkisinin de kendine özgü çekiciliği var ama Marvel bir ayrı güzel geliyor. Küçüklüğümden itibaren Marvel fanı olarak büyüdüm. Şimdilerde DC daha çekici geliyor ama :)

Şaka mı bu ? DC evrenine giren bir daha çıkamaz. İkisininde hemen hemen bütün filmlerinin ve dizilerini izledim. Animasyonda ise DC film kalitesinde yaparken Marvel in animasyonlarının pek bir tadı yok (X men serisi hariç ). DC diyorum :)

küçükken hep dcnin çizgifilmlerini izlerdim dcyle büyüdüm diyebilirdim zaten en çok bildiğim 3 süperkahraman vardı benim için batman süperman örümcek adam örümcek adamında çizgi filmlerini izliyordum süpermanin sadece adını ve kostümünü biliyordum adam akıllı ne çizgi film bilmiyorum belki izlemişimdir ama hatırlamıyorum nede filmini izledim o yüzden marvel ve dc benim için yerleri çok ayrı ağ atıp betmobile binmek isteyen bir kızdım o yüzden ikisininde yeri bende ayrı %50,%50

dc nin karakterleri çok sağlam ondan DC

MARVEL.

HATTA DİREKT KAPTAN AMERİKA.

Yukarı Çık