"birini sevdiğinde kim ne derse desin savaşmaya değer." -pretty little liars

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Marvel mi ? DC mi?

yeni konu aç Marvel mi ? DC mi?

Bence kesinlikle dc ama sizinde görüşünüzü almak isterim Gotham nedense pek konuşulmuyor ama bence çok güzel ve potansiyeli olan bir dizi. Marvelin dizilerindeki üstünkörülük beni delirtiyo ama kaliteli çekim farkıyla bunu kapatıyolar. Daredevil bunun dışında tabiki.

TABİ Kİ DC! BECAUSE BATMAN İN THERE!!!!! SUPERMAN!!! WW! ARROW! FLASH!! JOKER VAR LAN JOKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ama marvel de iyidir tabi ironman spiderman falan

@xxdixonwolfianxx aynn Marvel CAP <3

BEN VARIM LAN BURDA NE MARVELİ BEN SÜPERMENİMMMMMM

universeleri karşılaştırırsan dizilere göre değil herşeyi işe katacaksın. Tamam dc dizilerde daha iyi gibi ama filmlerde marvelin eline su dökemez. Marvel akıllı dizi yerine film yapıp para basıyor. Birde dcnin aksine marvelin çoğu karakteri biliniyor. millete green lantern de o ne la der bön bön bakar ama thor hulk antman de hemen bilirler. Çoğu insan filmi diziye tercih eder ve Marvel bunu biliyor. batman v superman in 1 ayda yaptığı hasılatı(800 küsür milyon dolar)Captan America: Civil war ile 1 haftada yaptı. Çizgi dizilerde de Marvel 1 numaradır. yani dizilere bakarak yargılarsanız ayıp edersiniz. Çizgi roman konusunda dcyi bilmediğim için oraya girmicem ama ben Marvel diyorum

DC okurlarına göre her zaman bir adım önde olmuştur Marvel daha sonra oluşturulduğundan DC in hatalarına düşmemesi gayet normaldir ama sinematik yönden bakarsak son 5 yılda dc boş boş beklerken marvel öne çıkardığı karakterlerle yürürken avengersla zirveye oturmuştur dc nin çizgiokurlara yönelik bi evren yaratması çoğu insan tarafından arka plana düşmesine neden olsada karakterleri her zaman marvelınkinden daha sağlam olmasına rağmen izleycilere aktarılamamıştır marvel infinitywar la evrenin popülerliğini koruyan yapımlarla devam ederken dcnin geride kalmamasını ümit ediyoruz:))

DC

marvel dc nin dizileri daha çok kesime hitap ettiği için daha popüler lakin marvel dizi film çizgi roman hatta bazen karakter bakımından olsun her konuda benim için 2348 adım önde

DC

Ben de Marvel oyun kartlarıyla bütün gün oynayan biri olarak büyüyordum ama (hala büyümedim yani tam gaz devam:D) DC bence daha iyi, karakterlerini daha çok seviyorum. Batman Superman Supergirl Flash Arrow Green Lantern Constaintine daha saymaya üşendiğim çok fazla var ve hepsini fazla fazla seviyorum en tanılan ve en sevdiklerimden oldukları için bunları yazdım ve oha Jokeri eklememişim yuh. DC de sevdiklerim daha fazla ve bence daha kaliteli. Marvel'de tek sevdiğim hero Daredevil'ken cevabım kesin ve net: DC.

Yukarı Çık