"Bu kadını seviyorum. Köpekbalıklarının kanı sevdiğinden çok..." - Frank Underwood

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Marvel mi ? DC mi?

yeni konu aç Marvel mi ? DC mi?

Bence kesinlikle dc ama sizinde görüşünüzü almak isterim Gotham nedense pek konuşulmuyor ama bence çok güzel ve potansiyeli olan bir dizi. Marvelin dizilerindeki üstünkörülük beni delirtiyo ama kaliteli çekim farkıyla bunu kapatıyolar. Daredevil bunun dışında tabiki.

Eskiden marvel life bebegim derdik şimdilerde ikisi pek ilgimi cekmiyor ama taraf secmek gerekirse marvelciyiz deriz :=)

%50 %50 ikisinde de çok sevdiğim karakterler var ve ikisinde de gıcık olduğum karakterler var.

Marvel kesinlikle

wut

Marvel ama arrow birde flash

DC her turlu Marveli dover))))

Nereye baktığına göre değişir aslında dizilerde , animasyon filmlerde ve çizgi romanda Dc Universe daha iyi olmasına karşın film sektöründe Marvel'ın ne kadar daha önde olduğunu gördük. BvS rezaletinden sonra Civil War müthiş gelmişti.

bence DC ilk başlarda kararsız kalırdım ama sonradan izediğim dizilere falan bakınca dc nin çoğu dizisini seviyorum marvel o kadar iyi değil bana çok basit ve saçma konulu diziler üretiyo gibi geliyo sadece dizi içinde değil genel olarak

marvel da daha fazla karakter var . ve daha kaliteli bnce

ya bide herkes dizilere göre yapmış diziye göre tabii DC de bunun çizgi romanı var filmi var onuda katmak lazım o yüzden MARVEL

DC PLZ BİTCHEZ YANİ

Yukarı Çık