"dünyada görmek istediğin değişimin parçası ol." -prison break

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > sizce elena rolüne kimi alırlar(tabi elenayı yine canlandırırlarsa) ve elena nın tekrar canlanmasını istermisiniz

yeni konu aç sizce elena rolüne kimi alırlar(tabi elenayı yine canlandırırlarsa) ve elena nın tekrar canlanmasını istermisiniz

sorum başta yazıo düşüncelerinizi çok merak ediyorum benim teorim victoria justice çünkü acayip benziolar hatta birbirlerine görsel ikizim bile diyorlar ama sizin düşünceniz ne . ve kesinlikle elena canlansın yine çünkü bu tvd evt düşüncelerinizi bekliyorum

yerine başkası gelmez bu kadar düşmezler bence

mal amk

6.sezonu yarım saat önce bitirdim fkljdj
Ben sadece başlığı ne kadar hatalı yazdığını söylemek için bişeyler söylemek istedim
Kanka gerçekten sıçmışsın böyle konu başlığı mı olur?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ve Nina Dobrev finalde gelebilirmiş mutlu bir son için

amk lilly colins mi benziyo nina dobrev e victoria justice ve nina dobrev ikiz gibi lily nün nesini benzettin

amk lilly colins mi benziyo nina dobrev e victoria justice ve nina dobrev ikiz gibi lily nün nesini benzettin

Şu spoiler'ı konu başlığı diye koyanlar var ya. Kör müsünüz beyinsiz misiniz anlamıyorum ki.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

elena canlanmayacakmış diziye veda etmiş 7. sezon elenasız olacak

lily colins mi benziyo nina ya canım sen körmüsün

dirilcekse neden başkası onun yerine diziye giriyo ben onu anlamadım. dirilmesin diziyi de kapatıp gitsinler.

Yukarı Çık