"tek isteğim okulu bitirip beni kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir başlangıç yapmak." -gossip girl

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > En sevilen yol arkadaşı

yeni konu aç En sevilen yol arkadaşı

Bir türlü Clara'ya ısınamamış Whovian var. Evet hiç kimse sevmek zorunda değil ama benden size bir öneri: The Name Of The Doctor (7x14) bölümünü bir daha izler misiniz?

Ve herkese " hepsi güzel de bu bi başka be! " dedirten bir yol arkadaşı illaki vardır. Sizce hangisi?

Donna'ya ısınamamıştım ben bir türlü... :/

En büyük fedakarlıkları rose ve clara yaptı. 50. yıl özel bölümdeki rose'un sahnelerini hatırlayıın bir çok kişi duygulanmıştır bence. clara da tüm zamana yaydı kendini. hep doctor aşkı işte bunlar bence...

Tabi ki de Donna Noble! Onun gibisi zor gelir.
Donna'dan sonra en sevdiğim Amy.
Clara'ya ben de bir türlü ısınamadım. olmuyor, olamıyor.

Bencede doktora en uyumlu olan Rose Tyler.

Amy karakteri çok iyiydi bence :D

Captain Rose ve 10th ne kadar uyumlu olsalarda 11th ve Ponds'u kimseye değişmem !! :D

Clara OSWİN Oswald

Rose Tyler

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Amy Pond şu an ilk sırayı aldı bende. Çünkü 7/5 The Angels Take Manhattan bitirdim. Gözyaşları...

rose david le bir bütündü sanırım diğer doktorlarla aynı uyumu ve güzelliği yakalayamazdı derecelendirmek gerekirse benim fikrime göre doktorlardan david başta gelir yol arkadaşlarında ise. başta rose daha sonra dona son olarak ise clara çok yakışıyor tamam amy de iyidi ama fazla sempatikti:) matt in yanına çok yakışıyordu amy yol arkadaşı olarak o ayrı.

Yukarı Çık