"birileri onu elimden aldı ve bıraktığı boşluğu kimse dolduramadı." -game of thrones

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > En sevilen yol arkadaşı

yeni konu aç En sevilen yol arkadaşı

Bir türlü Clara'ya ısınamamış Whovian var. Evet hiç kimse sevmek zorunda değil ama benden size bir öneri: The Name Of The Doctor (7x14) bölümünü bir daha izler misiniz?

Ve herkese " hepsi güzel de bu bi başka be! " dedirten bir yol arkadaşı illaki vardır. Sizce hangisi?

Hepsi birbirinden iyi ama Donna Noble efsanedir.

Amelia & Rory Pond :')))))

Donna ve Rose

Rose Tyler ve Amy Pond bence. Doctor ve Rose arasındaki duygusal bağ diziye kesinlikle bir renk verdi ve 2. sezonun sonundaki ayrılma sahnesi hafızalarda yer etti. (Bu sahne için ayrıca David Tennant'a sonsuz teşekkürler) Amy ve Doctor arasındaki heyecan ve maceranın hiç bitmemesi ve senaryonun akıcı bir şekilde ilerlemesi dizinin harikalığını bir kez daha ispatladı.

Rose Tyler.D

Hepsini ayrı ayrı seviyorum ama ben de Clara'ya pek ısınamadım tamam çok sempatik güldürüyo Doctor'ı da gayet idare ediyo ama Danny yüzünden Doctor'ı çok fazla üzdü. Onun için tokat attı, Danny araya girince macera aza indi gibi oldu. Son olarak Rose candır, Donna'nın konuşma tarzına ve espri anlayışına hayranım ve Amy de, Amy işte yani çok iyi. Martha da Doctor'ı bırakmasaydı gözümde daha yüksekte olabilirdi ama olsun onun da gideri var

tabikide favorim amy pond ama tabi rory ve martha da unutulmamalı

Yol arkadaşı olarak sayılmasa da uyum olarak River Song

Donna ve Rose

En aklımda kalan yol arkadaşları,
Susan Foreman (Doctorun hem yol arkadaşı hemde torunudur.)
Jo Grant
Sarah Jane Smith
Tuğgeneral Lethbridge-Stewart
Nyssa
Ace
Rose Tyler
Captain Jack HArkness
Amy Pond ve Rory Williams
Clara ise Doctorun imkansız kızıdır 7x13 The name of the Doctor bölümünü izledi iseniz Doctorun hayatının her anına değmiş biridir ve açıkçası daha da sırlarla dolu bir yol arkadaşıdır.
Aralarında seçim yapmak çok zor bana göre hepsi çok iyiydi ve Doctor Who ya ayrı bir heyecan kattılar.

Yukarı Çık