"gerçeklik, sırf sen ona inanmayı bıraktığın için ortadan kalkmaz." -hannibal

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > En sevilen yol arkadaşı

yeni konu aç En sevilen yol arkadaşı

Bir türlü Clara'ya ısınamamış Whovian var. Evet hiç kimse sevmek zorunda değil ama benden size bir öneri: The Name Of The Doctor (7x14) bölümünü bir daha izler misiniz?

Ve herkese " hepsi güzel de bu bi başka be! " dedirten bir yol arkadaşı illaki vardır. Sizce hangisi?

tartışmasız ROSE TYLER.

En sevileni bilemem de en nefret edilen kesinlikle Clara ve Martha. Bana göre en gıcık, sevimsiz tipli yol arkadaşı Clara. Bir de sevgilisi falan vardı sevimsizin

River Song, Amy Pond ve Rory Williams. River Song da bir nevi yol arkadaşı sonuçta. Donna Noble da iyi bir yol arkadaşıydı.

Anketlere vs. göre Doctor Who evreninin en sevilen yol arkadaşı Sarah Jane Smith. Benim için de birden fazla kişi var açıkçası. Romana, Adric Sarah, Rose, Clara, Donna ve Jamie. Yani bunlar en sevdiklerim ama tutup da birini seçemiyorum

1)Rose Tyler
2) Donna Noble
3)Amy Pond

rose tyler

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

bence clara'nın bu sezon sorunu yeni doktorun genç olmaması, mattin canlandırdığı doktora aşıktı o ve rejenerasyon onu hayal kırıklığına uğrattı, ama içten içe seviyor yine de doktoru, noel bölümünde danny den başka sevdiğim bir adam daha vardı ama imkansızdı o dedi
favorilerim ise; amy ve rory sonrasında ise rose tyler

Donna Noble, Amy ve Rory...

Yukarı Çık