"mutlu mu olmak istiyorsun? kimseden bir şey bekleme." -bob marley

Lost tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lost > Lost zaman kaybından başka bir şey değil

yeni konu aç Lost zaman kaybından başka bir şey değil

Arkadaşlar ben şu ana kadar toplam 35 civarı yabancı diziyi baştan sona izledim ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Lost kesinlikle bazı izleyici grupları tarafından aşırı şişirilmiş bir balon

Senaristlerin diziyi devam ettirmek için kıvrandıklarını zaten diziyi izlerken çok rahat anlarsınız

Bazı bölümlerde resmen "Hadi biraz şundan koyalım" "hadi bi de şu olsun" diyerek bölüm geçiriyorlar

Dizinin geneli hakkında bilgi vermek gerekirse aynen şöyle

İlk başlar Acun'un Survivor yarışması tarzında
Sonra biraz aksiyon/macera geliyor
Ortalarda dizi komple bilim kurgu
Son bölümler ise tamamen katıksız Fantastik

Ayrıca dizinin finali ise ayrı bir fiyasko senaristler finali bağlayamadıkları için (tabi diziyi bu kadar dağıtınca bağlayamamak normal) sürreal herkesin kafasına göre yorumlayacağı bir final sahnesi yapmışlar

Arkadaşlar bende şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki lost ile tanıştığım da bir akrabamın yanına antalya ya 3 aylık yaz tatili için gitmiştim rastgele diziye başladım ve antalya gibi bir memlekette 3 ay neredeyse hiç dışarıya çıkmadan bu diziyi seyredip bitirdim, bitirdiğim de ne mi oldu? Sanki kendimi hayattan soyutlanmış gibi hissettim, kendinizi içinizde bulacağınız gerçekten mükemmel bir yapım. Şunu izlememiş arkadaşlar için hiç düşünmeden söyleyebilirim ki lostu izleyip bitirmek hayatımda yaptığın en güzel şeylerden bir tanesiydi.

Böyle boş, kafası almayan insanların yorumlarına bakmayın.

lost sadece dizi demek yanlış olur bi fan olarak değil adamlar diziyi yaptıklarında john locke diyorlar bi bakıyosun adam aydınlanma düşünürü david hume aynı şekilde (ve iskoçyalı) jack (fransız ve seri katil) adamlar senoryayaı yazarken karakterlerin isimlerinden başlamışlar daha düşünmeye herşeyi. o yüzden bu kadar emeğe sadece saygı duyulur. anlatacak çok şey var ama gerek yok

Lost izleyen herkes bence kendinden birşeyler görür.Çünkü hayatın ta kendisidir bana göre anlatılanlar.Her karakterin ayrı bir yapısı,ruh hali,anlayışı vardır.Jack,Kate,Sawyer,John Locke,Desmond,Charlie,Claire ve diğerleri.İzleyenlerin hayat görüşünü değiştirir,insan kendini bile sorgular hale gelir.Kısaca 60 yaşına da gelsem bana göre en iyi dizi Lost'tur ve değişeceğini kolay kolay zannetmem.

Fikrine saygı duyarım ama senin beğenmeyipte başkasının beğendiği bir dizisine zaman kaybı demen çok yanlış bir şey.

diziyi uzatmaya çabaladıkları bariz ancak zaman kaybı değil gayet kaliteli bir yapım özellikle ilk 4 sezon.

güldürdün

SİKTİR GİT THE VAMPIRE DIARIES FLN IZLE AQ SALAGI SENI FİNAL EFSANEYDİ SENİN GİBİ GERİZEKALILAR ANLAMADI

herkesin kendi düşüncesi bence lost çok başarılı bir dizi ve türkiye için yabancı dizi kültürü konusunda bir başlangıçtır.yani şöle bi bakarsa yabancı dizi izleyenlerin çoğu ya lost ya da prison break ile başlamıştır.

allah seni kahretsin ya bu diziye zaman kaybı diyosan dizi izlememen lazım. Saygı falan duymuyorum sana

keşkelerine keşke eklemişsin hayırlar olsun... ben 5-6 kez baştan başlayıp izledim... o kadar ki şu anda bi daha başlasam mı diye kendimle savaş verirken senin bu anlamı bile olmayan "konu"yu gördüm... ŞAŞKINIM... ama teşekkürle yeniden başlıyorum sayende...

Yukarı Çık