"evrenin en dandik kuralı; bir şeye muhtaçsan, asla senin olmaz..." -the simpsons

Lost tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lost > Lost zaman kaybından başka bir şey değil

yeni konu aç Lost zaman kaybından başka bir şey değil

Arkadaşlar ben şu ana kadar toplam 35 civarı yabancı diziyi baştan sona izledim ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Lost kesinlikle bazı izleyici grupları tarafından aşırı şişirilmiş bir balon

Senaristlerin diziyi devam ettirmek için kıvrandıklarını zaten diziyi izlerken çok rahat anlarsınız

Bazı bölümlerde resmen "Hadi biraz şundan koyalım" "hadi bi de şu olsun" diyerek bölüm geçiriyorlar

Dizinin geneli hakkında bilgi vermek gerekirse aynen şöyle

İlk başlar Acun'un Survivor yarışması tarzında
Sonra biraz aksiyon/macera geliyor
Ortalarda dizi komple bilim kurgu
Son bölümler ise tamamen katıksız Fantastik

Ayrıca dizinin finali ise ayrı bir fiyasko senaristler finali bağlayamadıkları için (tabi diziyi bu kadar dağıtınca bağlayamamak normal) sürreal herkesin kafasına göre yorumlayacağı bir final sahnesi yapmışlar

35 civarı dizi izliyorum diye nimetten sayan senin gibi gerizekalılar ortalıkta çok, lost başyapttır

losta zaman kaybı diyen insanlarda varmış .s

Herkesin düşüncsi farklı tabi.Ama yıllarını bu diziye vermiş,İngilizceyi bu diziden öğrenmiş biri olarak diyorum ki zaman kaybı olup olmadığını söylemek sana düşmez.

Bide 35 civarı dizi izliyorum demiyormu yarısı ergen dizisi :D

Kesinlikle katılmıyorum yorumuna.Bence yapım yılına göre olağanüstü nitelikler taşımasa da güzel bir dizi.Her ne kadar beğenmesen de 6 sezon sürmüş bir diziye zaman kaybı diyemezsin.

Yönetmen/Yazar J. J. Abrams olunca Zaman kaybı diye bir şey olmaz

35 dizi boşuna izlemişsin demek ki. Lost gibi efsane bir diziye zaman kaybı diyor :)

Biteli 5 yıl oldu hala her karakter aklımda.Bende 45-50 dizi izlemişimdir.Bu denli aklımda iz bırakan Fringe oldu, Sopranos oldu, suan aklıma başka gelmiyor.Benjamin Linus ve Desmound Hume karakterleri için bile izleniyor.

hayatımıza etki etmiş bir dizidir
dizi yayınlanırken izleyen birisi olarak dizinin her bölümü için saatlerce düşünür, teoriler ortaya koyardık bu biraz dizinin nasıl biteceğini kimsenin bilmediği içindi
fakat bu diziye zaman kaybı demek diziden anlamadığının göstergesi

Anıl
Dizi İzleme Süresi
1 ay, 15 gün, 2 saat, 50 saniye

Sen 5 ayının 1.5 ayını dizi izleyerek geçirmişsin.Zaman kaybı senin için daha uygun olur.

Yukarı Çık