"sanki birileri deneyler yapıyor ve bütün dünya onların laboratuvarı." -fringe

Lost tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lost > Lost zaman kaybından başka bir şey değil

yeni konu aç Lost zaman kaybından başka bir şey değil

Arkadaşlar ben şu ana kadar toplam 35 civarı yabancı diziyi baştan sona izledim ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Lost kesinlikle bazı izleyici grupları tarafından aşırı şişirilmiş bir balon

Senaristlerin diziyi devam ettirmek için kıvrandıklarını zaten diziyi izlerken çok rahat anlarsınız

Bazı bölümlerde resmen "Hadi biraz şundan koyalım" "hadi bi de şu olsun" diyerek bölüm geçiriyorlar

Dizinin geneli hakkında bilgi vermek gerekirse aynen şöyle

İlk başlar Acun'un Survivor yarışması tarzında
Sonra biraz aksiyon/macera geliyor
Ortalarda dizi komple bilim kurgu
Son bölümler ise tamamen katıksız Fantastik

Ayrıca dizinin finali ise ayrı bir fiyasko senaristler finali bağlayamadıkları için (tabi diziyi bu kadar dağıtınca bağlayamamak normal) sürreal herkesin kafasına göre yorumlayacağı bir final sahnesi yapmışlar

Sonuna Kadar izledin mi ?

Ve zaman kaybı ise neden Sonuna kadar izledin kardeşim ?

Bırakta izleyen insanlar karar versin Spoiler yapma !

Diziyi anlamayıp 'vakit kaybı' diyenleri dikkate almayın. Dizinin kurgusu, karakter seçimine kadar çok zekice tasarlanmıştır, karakter isimleri bile uydurma değildir. (Örneğin; john locke,faraday, desmond hume). Devamlı yabancı dizi izleyen biri olarak ve tüm içtenliğimle diyorum ki ; İzleyin abi LOST candır.

Zaman kaybı olduğunu katiyen düşünmüyorum.En azından birçok insanın bir arada zor şartlar altında neler yapabileceğini nasıl tepkiler vereceğini gözlemliyebiliyorsun.Ayrıca birçok aksan kullanılmakta dizide bu da dil öğrenmek için harika bir fırsat sunuyor.

Zevkle tartışılmaz bana göre anime en saçma dizi şekillerinden birisi.

Sen bu diziye zaman kaybı diyorsan senin zekanda bi problem var.

Jacop ve Benjamin linus'ı tam yerine oturtturan bi senariste nasıl laf atarsın dizikolik eyni sulanmış ergen

ilk 3 sezon çok güzeldi.. 4. sezonda tozutmalar başladı. 5 de iyice karıştırıp, 6 da da içine ettiler. Dizi finali bana göre fiyasko idi. Özellikle 5 ten sonra saçmaladıklarından toparlayıp final yapamadılar, koskoca adayı bir tıpa ayakta tutuyormuş :) ben arkadaşa katılıyorum.. Farklı düşünebilirsiniz elbette ama benim beklentilerimi dumura uğratan bir diziydi Lost.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

lost bencede dandik bir dizi ama bunun sebebinin şuanki fantastik dizilerin ve filmlerin izleyicilerin limitlerini çok yükseltmiş olması olabilir. lost eski bir dizi sonuçta kalkıpta onu GOT yada WD gibi fantastiklerle kıyaslayamayız.

ah zamane gençler aaah. supernaturallerle yıkanmış, vampir günlükleriyle beslenmiş bir nesilden beklenebilecek yorumu yapmışsın. Bu dizi ilkti. o yüzden yeri ayrıdır.

şimdiden bakarsan tabi bık bık ötebilirsin.

senin eleştirin star wars'ın görüntü kalitesi leşş yaa demek gibi. farkı yok

10 yaşında bi ergen ne bekliyonuzki beyni anca arrow,twd,the100 gibi ergen dizilerini algılayabiliyor

Yukarı Çık