"bir adam kendi oğlunun ölümünü görecek kadar yaşamamalı." -oz

Merlin tartışma forumu

Tüm Forumlar > Merlin > tavsiye edermisiniz başlayayımmı ?

yeni konu aç tavsiye edermisiniz başlayayımmı ?

cevap lütfen

O dönemde yapılabilecek en iyi efektler bunlar. Dizi zaten efsane bence kesin başlamalısın.

izlediğim ilk yabancı dizilerden, kendisi bir efsanedir boş zamanlarında izlemeye başla inan ki senide saracak ve boş zaman yaratmaya başlayacaksın. konular bölümler ilerledikçe daha fazla saracaktır. yabancı dizi izliyorsan mutlaka bunu da izlemelisin öyle söyliyim sana :D

sonu pek iyi değildi gibi ama idare eder aktör(merlin) olrak başkası oynasaydı daha iyi olurdu. eski denmiş de diziye okadar eski değil ya yoksa benmi yaşlanıyorum neyse iyidir güzeldir ama oturum da sırf peşpeşe yüklenilecek dizi değil ha fantastik büyü yapımını seviyorsanız kaçırmayın sarar.

dizinin geneli iyidir. Çoğu kişi gibi ben de Merlin l bşladım yabancı diziye. İzlemelisin diyenlerdenim ancak uyarımı da yapayım en sonunda bir tatminsizlik olabilir.

Kesinlikle izlemeye değer bir dizi.İzlediğim en kusursuz ve mükemmel dizi.Bitmesi beni çok üzdü ve finali de ağlattı.Finali keşke böyle olmasaydı ya da daha doğrusu final yapmasalardı.Dizinin bağımlısı oldum.Sürekli sezonlara baştan başlıyorum ve kusur aranması saçma bence.Tek kelimeyle KUSURSUZ bir dizi.Çok akıcı,izleyiciyi meraklandırıyor.Konusu gayet güzel.Efektler kötü falan da değil.Eğer efektleri beğenmediysen izlemezsin bu kadar basit.Zaten dizi çok eski.Eskiye göre de gayet güzel efektleri bulunuyor.Abartılan şeyler de yok.Asıl sen böyle saçma şeyleri düşünerek abartıyorsun.Saray halkının basit işlendiği yok.Olay zaten sarayda geçiyor bazı bölümlerde de sarayın dışında geçiyor izlemediğin çok belli kdajshksajd

Efektlerin kötü olduğu falan yok. kesinlikle izlemelisin

benim de ilk yabancı dizim merlin . bittikten sonra büyük bir boşluğa düşmüştüm. taki person of interesti keşfedene kadar :D

ben 5.kez bitirdim benimde ilk izlediğim yabancı dizi finalinde hüngür hüngür ağlamıştım bence izleme etkisinden çıkamazsın

Ben izlediğim zaman çok sevmiştim 4 kere filan bitirdim galiba diziyi kesinlikle izmenizi öneriyorum

Eski dizilerden ama efektler gayet iyi dizi ise mükemmel ben tavsiye ederim kesinlikle izlemelisin

Yukarı Çık