"bu okullar insanları gerizekalıya dönüştürüyor." -freaks and geeks

Teen Wolf tartışma forumu

yeni konu aç malia

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ya son bölümde Scott Lydia'ya siz birlikteydiniz falan filan dediğinde Malia'ya aşırı üzüldüm ya bütün bölüm içinde en çok üzüldüğüm yer orasıydı bi ben mi üzüldüm bu duruma sjfkdn Bari o da Theo'yla olsun da yavrum yalnız kalmasın

evet haklısın her şeyi Lydia yaptı zaten o hatırlattı falan tamam sana zaten hak veriyorum da benim üzüldüğüm bi sahne yani ne yapabilirim sadece onu söylüyorum bu kadar ciddiye almanı gerektiricek bi durum yoktu ortada

lydia herşeyi yaptımı dedim Pardon? maliada elinden geleni yaptı yazmıştım sadece lydia daha fazla yaptı sen gerçektende herşeyi lydia mı yaptı yazdığımı sanıyorsun? bence tekrar oku

ben şahsen foruma cevap yazaken ki bi konu var ciddi olurum ki bazı kişiler yanlış anlamış ona açıklık getirdim banshee ile ilglili

sen o sahneye üzüldüğünde ben fikrimi söyleyip tavsiye verdim . k i asıl konu buydu bazı kişilere açıklık getirdim sen malia-lydia- stiles ile ilgili birşeyle yazınca bende okudum ve bana göre lydiaya haksızlık ettiğinizi düşündüm ve cevap yazmaya gerek duydum..

arkadaşlar dediklerimi sanki sizinle zıtlaşıyomuşum gibi anlıyosunuz ama ben size hak veriyorum zaten büyük bi stydia shipperim kimsenin üstüne falan gitmedim öyle bi şey anlaşıldıysa da özür dilerim kimseyi ezmem yani isteyerek yapmamışımdır da. Son dediklerimde zaten ben ilk dediğimle çelişiyorum çünkü sizin yazdıklarınızı okuyunca mantıklı geldi Lydia her şeyi yaptı derken sen dedin diye demedim başından beri bi çok şeyi lydia yaptığı için dedim çok karışık oldu şuan bu yazdıklarım ama benim dediğim sadece O sahnede Malia'nın verdiği tepkiye üzülmemdi o kadar yoksa diğer kalan şeyler pek umrumda değil normal bi dizi izliyoruz işte o anlık duygumu yazdım şuan gereksiz bi öfke var üstünüzde bana karşı konuyu daha fazla uzatmayalım bence tamam haklısınız

bu arada skam123 ü sonradan gördüm yazdığını bence biraz ağır konuşmuşsun ağzınızın payını verdi falan diye burda normal bi forum konusu açtım sadece bi düşüncemi belirtmek için o da kendi düşüncesini yazdı burda kimse kimseyi ezmeye çalışmıyor. son olarak hayır Lydia'yı katiyen ezmiyorum diizideki favori oyuncum bile denebilir yazdıklarımdan öyle anlaşılıyo olabilir sonuçta her düşüncemizi buraya kusursuz aktaramıyoruz sadece küçük bi forum konusu bence sert olmaya gerek yok iyi geceler

KONUYA AÇIKLIK GETİRİYORUM SON KEZ

SEN ORADAKİ DUYGULARINI YAZDIN BENDE SANA TAVSİYE VERDİM VE DUYGULARIMI BELİRTTİM HERŞEY O ANDA BAŞLADI ZATEN BAZI KİŞİLERDE YAZMIŞ BENDE ONLARA VE SANA CEVAP YAZDIM.. ÜSTÜMDEDE ÖFKE YOK BU ARADA SANA KARŞI HATTA DÜŞÜNCELERİNİ UZUN BİRŞEKİLDE ANLATMANI VE ÖZÜR DİLEMENİ SEVDİM ÖZÜR DİLENCEK BİRŞEY YOK ZATEN.. HERKES BURADA KENDİ FİKRİNİ SAVUNDU VE HERKES KENDİNE GÖRE HAKLI.

kiminle yattığını hatırlamıyorum. banshee gücünü göstermeli bence lydia bu sezonda sadece 1 kez kullandı etkisi olması güzel birşey :)

İletişim kopukluğu olmuş sadece yanlış anlaşılma diyelim sana sözüm yok zaten gayet normal bi şekilde düşüncelerini belirttin. ''Anca susarsınız,ağzınızın payı verildi'' gibi tabirlerin kullanılması hoş değil kırıldım açıkçası .sözüm sana değil. dediğim gibi iletişim kopukluğu olmuş daha fazla uzatmayalım bu konuyu bence iyi geceler hepinize yine de yazdığım şeye cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

iyi geceler :)

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık