"sen tanrıyla konuşursan dindarsındır. tanrı seninle konuşursa deli." -house m.d.

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Bellarke mı (Y) Clexa mı? (N)

yeni konu aç Bellarke mı (Y) Clexa mı? (N)

Çoğu insanın Bellarke istediği Clexa hayranları sahte anketlerle aksini kanıtlamaya çalışsada apaçık ortada.Bu diziyi Lgbt propagandası yapmak için kullanmaya çalışıyorlar.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.Clarke'a ihanet eden Lexayı mı destekliyorsunuz?Yoksa 4 defa onun hayatını kurtarmış ve bölümlerdir birlikteliklerini beklediğimiz Bellamy'i mi? Beraber neleri başardılar hep birbirlerinin arkalarını kolladılar Bellamy'nin Clarke'a bakışları ve ona prenses demesi Clarke o kadar sert bir karakterken Bellamynin Clarke'ı Clarke'ın Bellamy'i sakinleştirebilmesi resmen aşkları masal gibi. zıt kutuplar klişesi diyenler gerçekten saçmalıyor zıt olan asıl Clexa tek ortak noktaları kadın olmaları resmen.Bellamy ve Clarke aynı yerde doğup büyümüşler ikiside lider ikiside insanlığın ne demek olduğunu biliyo Lexadan farklı olarak. Gerçekkten artık sıktı bu Clexa öpüşmesinin bu kadar büyütülüp uzatılması.Gidin reklamınızı başka yerde yapın.

Ayrıca ikiside ebeveynlerinden birini kaybetmiş ve ikiside sevdiği insanlar için ölümü göze alabiyor.

Clexa

Blarke olursa klasik olur. Başta birbrilerinden nefret ederler, sonra birbrilerine kurtarırlar sonrada aşık olurlar...

@afroditinguncesi yanlız aynı olay Clexa'dada olmadı mı?Başta birbirlerini sevmediler hatta Lexa Clarke'ı öldürmeye çalıştı.Juliet ve Juliet mi olacak farklı gruplardan kadınların aşkı :D Komikya asıl klişe clexa

@afroditinguncesi Onu bırak Clarke'ı zaten eğer sevseydi insanlarını kurtarmasına yardım ederdi hala daha Clarke'ı sevmiyor iki insan öpüştü diye birbirinie aşık olmuş olmuyor biliyorsun değil mi? Lexa Clarke'ı açıkça sadece cinsel manada çekici buluyordu

Ben aşık oldu demedim ki, hatta aşık olmamasını yine duygusuz haline geri dönmesini tercih ederim. Blarke olursa Romeo ve Juliet kavuşur ve sonsuza kadar mutlu yaşarlar ve dizi sırf bu yüzden bile ergen damgası yer. Clexa'da bir gelecek göremiyorum ama o ilişkide muhakkak sorunlar olacak en kötü halkı istemez Lex'nın yada Lexa ölür vs. oradan bir aksiyon bir şey çkar muhakkak. Eğer bu bir distopya hikayesi olmasıydı büyük ihtimalle bende Belarke olmasını isterdim ama fantastik öğelerde aşkın öne çıkmasından ve dizinin bir oğlanla bir kızın aşkı çevresinde dönmesini sevmiyorum. Ayrıca Bellamy ve Clarke benzerlikleinde ikisininde lider olduğunu söylemişsin ki burada Lexa ne? O lider değil mi? İki insanın birbirini anlaması, aşık olması için illa aynı yerde mi doğması gerekiyor? Senin dediğine göre hepimiz gerçek aşkı mahallemizde aramalıyız. Eğer ortak nokta arasan Lexa ve Clarke arasında da bulursun. Mesela ikiside şu an genç yaşta kendi halklarının önderliğini yapıyorlar. İkiside sevdikleri insanları kaybettiler. Belammy aşık olduğu birini kaybetti mi? Clarke Finn'i kaybetti mesela. Lexa da Clarkeda aşık oldukları kişinin ölümü yüzünden kendilerini suçluyorlar yani ortak acıları var. LGBT propagandası yapılmaz, destek verilir. Şu an yabancı dizilerde LGBT karakteri olmayan dizi yok gibi neredeyse. Oscarda en çok ödüle aday olan 5 filmeden 2'si tamamen LGBT konulu. Bunlar insanları zorla eşcinsel yapmaya çalışmıyor, sadece eşcinselleri de heteroseksüel ilişki kadar normal olduğundan bahsetmeye çalışıyorlar. Zamanında siyahi insanların ötekileştirildiği gibi eşcinsellerde ötekielştiriliyor ve bu algının yıkılmaya çalışılması insanlık, huzur ve baış ortamı için iyi bir şey. @elifbellarke

Eğer Lexa erkek olsaydı bu meseleyi bu kadar bütmeyecekti bazı insanlar. Ama özellikle senin kurduğun cümleler senin büyük bir homofobik olduğunu gösteriyor. Ve benden kısa bir hatırlatma olsun homofobi bir hastalıktır.@elifbellarke

Ha aklıma gelmişken Lexa Clarke'ı sadece cinsel anlamda çekici buluyor sevmiyor demişsin ve buna kanıt olarak insanları kurtmarmasına yardım etmemesi demişsin. Ben şu an 2. sezon 15. bölümdeyim ve bahsettiğin meselenin füze meselesi odluğunu düşünüyorum. Orada Lexa sadece lider olarak doğru olduğunu düşündüğü şeyi yaptı. Bunun duygusal olarak ne sebebi olabilir? 14. bölümde herkesi ölüme terk etmedim diyor Lexa. Clarke'ı koruduğunu ve onun yerinin ayrı olduğunu söylüyor. Lexa gibi sürekli kendini mantıklı ve kendinden baika kimseyi önemsememeye çalışan biri için büyük bir şey. Ben Bellamy ve Clarke2ın arkdaş olmasından daha çok memnun olurum, duygusal bir ilişki onları bozar. Aslında bence Finn'in ölümünden sonra Clarke asekssüel bile olabilir.

Homofobik değilim bir sürü eşcinsel arkadaşım var sadece diziyi kullanarak propaganda yapılmasından hoşlanmıyorum hemen bel altı vurup bana hastalıklı demeye çalışıyorsun ama erkek gaylerin doğuştan öyle doğdukları kanıtlandı annenin vucudu erkek bebeği yabancı olarak görüyor ve onu vucuda adapte edebilmek için dişi hormonları ve proteinleri veriyor bu sayede onlarda kendilerini dişi gibi hissediyorlar ama lezbiyenlerin öyle olmalarının nedenini daha hiç bir bilim adamı açıklayamadı ve lezbiyenlik genelde dominant olma isteğinden geliyor.Yinede sıkıntı yok yinede eşciselliğin hiç bir türüne karşı değilim hatta daha bile iyi dünyada 7 buçuk milyar insan var bazılarının ürememesi dünya için çok daha iyi o yüzden bu insanların yaşam tarzı beni ilgilendirmez fakat seninde söylediğin gibi her yerde her yerde eşcinsel görmek eşcinsel olmayan insanlarında cinsel tercihleri hakkında sıkıntı yaşamasına sebep olabiliyor.Bazen %100 heteroromantik olduğundan emin olan insanlar bile çevrede bu insanların ne kadar sempati topladığını görererk bu yola itilebiliyor yada küçüklüğünden bu tarz şeyler görüp etkilenebiliyorlar.Benim eşcinsel arkadaşlarımın çoğu dışardan bakıldığında hafif yumuşak diye tabir ettiğimiz çok tatlı adamlar ama dile getirip durmazlar yada protestolara filan gitmezler gurur yüryüşleriyle alakaları olmaz eşcinsel olduğu için kendini satan insanlarda değiller zaten eşcinsel olduğu için gurur duyduğunu söyleyen bir insanın içsel sıkıntıları vardır çünkü biriine aşıksın diye insanlara sürekli dile getirmek yada tercihinle gurur duymak gerekiyor mu sonuçta aşık olduğun kişi kendi cinsiyetinden diye bunu bu kadar abartmak gerekiyor mu kime aşık olduğumuz bizi daha üstün bir yapar mı?Neyse gerçeekten insanların cinsel tarcihlerini tartışmak için yazmadım bu başlığı öbür başlıklara bak insanlar neler yazmış.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bu arada Clarke 3.sezon 1.bölümde bir kadınla cinsel manada beraber oluyor zaten biseksüel yani

Yukarı Çık