"korkma ben yanındayım diyen biri olmalı hayatınızda." -skins

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Bellarke mı (Y) Clexa mı? (N)

yeni konu aç Bellarke mı (Y) Clexa mı? (N)

Çoğu insanın Bellarke istediği Clexa hayranları sahte anketlerle aksini kanıtlamaya çalışsada apaçık ortada.Bu diziyi Lgbt propagandası yapmak için kullanmaya çalışıyorlar.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.Clarke'a ihanet eden Lexayı mı destekliyorsunuz?Yoksa 4 defa onun hayatını kurtarmış ve bölümlerdir birlikteliklerini beklediğimiz Bellamy'i mi? Beraber neleri başardılar hep birbirlerinin arkalarını kolladılar Bellamy'nin Clarke'a bakışları ve ona prenses demesi Clarke o kadar sert bir karakterken Bellamynin Clarke'ı Clarke'ın Bellamy'i sakinleştirebilmesi resmen aşkları masal gibi. zıt kutuplar klişesi diyenler gerçekten saçmalıyor zıt olan asıl Clexa tek ortak noktaları kadın olmaları resmen.Bellamy ve Clarke aynı yerde doğup büyümüşler ikiside lider ikiside insanlığın ne demek olduğunu biliyo Lexadan farklı olarak. Gerçekkten artık sıktı bu Clexa öpüşmesinin bu kadar büyütülüp uzatılması.Gidin reklamınızı başka yerde yapın.

kesinlikle Clexa.

clexa tabii ki

Bellarke,Bellamy ve Clarke'ın yakaladığı şeyi Lexa ve Clarke'ta göremiyorum

Bellarke always .

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ya ağzımı acardimda neyse ya sonuna kadar bellarke. Ve zaten benim fikrim clarke her şeyin farkında ve intikamını alacak. Clarke ve lexa nin bir araya gelmesi munkun değil. Burdan sonrası son bolumun spoiler istemeyen bakmaz. Clarke nin lexa yi oldurmemesinin bir sebebi var o da ona yaptığının aynısını yapmak istiyor. Onun içinde güvenini kazanması gerekiyor. Benim fikrim böyle yani clexa diye birşey olamaz.

BELLARKE.

Ben her sekilde Clexayi sonuna kadar savunuyorum. Bakin simdi Bellarke cilarin anlamadigi bir sey var. Lexa 12 tane clanin commanderi ve bundan dolayi her people comes first. Yani simdi "clarke'i birakti" "kac kisiyi oldurdu" gibi sacmaliklara baslamayin. Bellamy gereksiz yere kac kisiyi oldurmus biri. Lexa ne yaptiysa halki icin yapti. Onun yaptigi tam olarak bir secim degil, sorumluluktu. Lexayi ve Clexayi sonuna kadar savunucam. Lgbt propagandasi olsun icin de yapmiyoruz ama lgbt oldugu icin shiplemeyen cok kisi var. Simdi her dizide o siradan yani bellarke gibi cifti goruyoruz. ilk birbirlerini sevmiyolar sonra aaa, bir bakmisiz opusuyolar. bunlar derinliksiz oldugu gibi ayni zamanda gereksiz, izleyici cekmek icin olan seyler. Ama Lexa Clarke'a gercekten ama gercekten cok deger veriyor. Bakislarindan anlasiliyor. Hadi diyelim o da yetmedi, Commander of the Twelve Clans - aslinda simdi 13-, Heda, oyle kimse onunde egilmez. Eminim ki Costia'nin onunde bile egilmemistir. Ama Lexa'nin Clarke a verdigi deger bu iste. Jason Rothenberg, Eliza, Alycia, herkes Clarke'in hala Lexa'ya karsi bir seyler hissettigini soyledi. Ama konu bellarketan acilinca ya hemen kapiyorlar, ya sadece arkadaslik oldugunu soyluyorlar. Hatta Eliza bir kere interviewdan kalkip gitti bellarke acilinca. Acikcasi, bellarke cok temelsiz ve mantiksiz bir ship. Yani bakin bellamyyi insan olarak seviyorum ama kesinlikle ama kesinlikle bellarke a karsiyim. Zaten bu sezonda da Clexa olucak, goruceksiniz

bellarke rules bitchz

Clexa.

lexa

Yukarı Çık