"her günüm aynı. uyu uyan uyu uyan." -the simpsons

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Bellarke mı (Y) Clexa mı? (N)

yeni konu aç Bellarke mı (Y) Clexa mı? (N)

Çoğu insanın Bellarke istediği Clexa hayranları sahte anketlerle aksini kanıtlamaya çalışsada apaçık ortada.Bu diziyi Lgbt propagandası yapmak için kullanmaya çalışıyorlar.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.Clarke'a ihanet eden Lexayı mı destekliyorsunuz?Yoksa 4 defa onun hayatını kurtarmış ve bölümlerdir birlikteliklerini beklediğimiz Bellamy'i mi? Beraber neleri başardılar hep birbirlerinin arkalarını kolladılar Bellamy'nin Clarke'a bakışları ve ona prenses demesi Clarke o kadar sert bir karakterken Bellamynin Clarke'ı Clarke'ın Bellamy'i sakinleştirebilmesi resmen aşkları masal gibi. zıt kutuplar klişesi diyenler gerçekten saçmalıyor zıt olan asıl Clexa tek ortak noktaları kadın olmaları resmen.Bellamy ve Clarke aynı yerde doğup büyümüşler ikiside lider ikiside insanlığın ne demek olduğunu biliyo Lexadan farklı olarak. Gerçekkten artık sıktı bu Clexa öpüşmesinin bu kadar büyütülüp uzatılması.Gidin reklamınızı başka yerde yapın.

@elifbellarke Kuyruğuna mı , bastım ? :)

e7.

@elifbellarke " Clexa " ilişkisini en çok destekleyen zaten yabancılar , bunları sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsin.

En basit örneğini vereyim , gir bak resmi twitter ve facebook hesaplarına Lexa hakkında paylaşılan iletiler en fazla beğeni alan iletiler . Twitter gündeminede , Clexa " oturdu diye biliyorum , lütfen bu konu hakkında fazla bilgi olmadan yorum yapma :) Farklı bir görüşün olabilir tabiki , ona saygı duyarım fakat ortaya yalan yanlış şeyler atmanada gerek yok .

Ve çok fazla gereksiz tepki vermişsin , tuhaf .

Herşeyden önce , Eliza Taylor'un kendi açıklaması var Clexa' ilişkisini seviyorum diye.

fena spoi yedim lez mi şimdi clarke lan benim bellamy ile hayallerim vardı ağağağ

clexa

Bob Morley(Bellamy) bile #Clexa diye tweet atıyo hala neyin kafasındasınız anlamıyorum fknegkljnlfj

@elifbellarke yi pistten alın

öpüşen onlar.. sevgililer gibi tartışan onlar.. kıskananlar onlar.. gözleriyle birbirlerine " seni seviyorum " diye bağıran onlar.. reklamı seyirciler yapıyor.. buda güzel elif arkadaşım.. :) neden bu kadar aşırı bir tepki yaptın ben anlamadım..

aşkları masal gibi mi :D :D masal aşkı istiyosan hikaye oku ya da kitabı tam sana göre.. yazın biraz homofobik bir yazı olmuş ve sanalda en çok desteklenen ilişkilerden Clexa abartılı değil yani..

Sonuna kadar BELLARKE. Clarke hanimefendi gozunu acip etrafina baksa onu asil sevenin BELL oldugunu anliycak.Lexa dan nefret ediyorum.

Yukarı Çık