"Sol elinle taş tutarken, sağ elinle tokalaş." - Frank Underwood

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Bellarke mı (Y) Clexa mı? (N)

yeni konu aç Bellarke mı (Y) Clexa mı? (N)

Çoğu insanın Bellarke istediği Clexa hayranları sahte anketlerle aksini kanıtlamaya çalışsada apaçık ortada.Bu diziyi Lgbt propagandası yapmak için kullanmaya çalışıyorlar.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.Clarke'a ihanet eden Lexayı mı destekliyorsunuz?Yoksa 4 defa onun hayatını kurtarmış ve bölümlerdir birlikteliklerini beklediğimiz Bellamy'i mi? Beraber neleri başardılar hep birbirlerinin arkalarını kolladılar Bellamy'nin Clarke'a bakışları ve ona prenses demesi Clarke o kadar sert bir karakterken Bellamynin Clarke'ı Clarke'ın Bellamy'i sakinleştirebilmesi resmen aşkları masal gibi. zıt kutuplar klişesi diyenler gerçekten saçmalıyor zıt olan asıl Clexa tek ortak noktaları kadın olmaları resmen.Bellamy ve Clarke aynı yerde doğup büyümüşler ikiside lider ikiside insanlığın ne demek olduğunu biliyo Lexadan farklı olarak. Gerçekkten artık sıktı bu Clexa öpüşmesinin bu kadar büyütülüp uzatılması.Gidin reklamınızı başka yerde yapın.

Bellarke tabi ki aslında başlarda Lexa baya hoşuma gidiyordu hatta öpüştükleri bölümde ilerde Clexa güzel olur demiştim ama dağ adamları ile anlaşma yaptıktan sonra nefret ettim Lexa'dan

" Clexa " kesinlikle . Zaten Lexa'yı beğenmeyen insanların büyük kısmı kız :D

Kıskanıyorlar onlarda , olay bu . Burada Clarke erkek Lexa'ada erkek olsa nasıl savunurlardı ilişkiyi .

Ya homofobik değlim hatta eşcinsellere büyük bir saygım var davranışları vesaire bana normal bir insana göre daha samimi daha eğlenceli geliyor ama Clexa ilişkisi açık açık sinirimi bozuyor. Blarke en başından beri istediğim bir birliktelikti ve hala da olmasını istiyorum.

Ben şahsen Finn ve clark shipliyordum wqwqeqwe ama finn gidince bellamy ci oldum adam havalı valla :d asla bi finn etmez ama bana göre

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bende Bellarke istiyorum çok yakışıyorlar ve birlikte o kadar şey atlattılar. İkisinin de başka biriyle olması midemi bulandırıyor olay clarke'ın kızlarla ilişkiye girmesi değil bellamy olmasa umurumda olmazdı ama bellamy'nin de başka bir kızla birlikte olması midemi bulandırıyor sanırım ikisinin birlikte olmasını istediğimden

bellarke bence ikiside yakışıyo

Bu başlık iyice tartışmaya dönmüş. Bence herkes kararlarına saygı duysun. Bende Bellarke destekliyorum.

bellarke

şu ana kadar izlediğim bütün yabancı dizilerde karakterler kendi hemcinslerine aşık olup, birlikte oluyorlar. tamam, insanların cinsel tercihleri beni ilgilendirmez ki rahatsız da olmuyorum ama bu şekilde dizilerde, filmlerde sanki özenilmesi gereken bir eylemmiş gibi gösterilmesi beni ayar ediyor ya! şimdi herkes bir acayip ''aa, bu modaymış, hemen bende yapmalıyım/almalıyım.'' diyebiliyorlar. lütfen insanların zihinleriyle oynamayın yazıktır ya!

Yukarı Çık