"o farkında bile değil belki, ama onunla konuşunca mutlu oluyorum." -friends

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Bellarke mı (Y) Clexa mı? (N)

yeni konu aç Bellarke mı (Y) Clexa mı? (N)

Çoğu insanın Bellarke istediği Clexa hayranları sahte anketlerle aksini kanıtlamaya çalışsada apaçık ortada.Bu diziyi Lgbt propagandası yapmak için kullanmaya çalışıyorlar.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.Clarke'a ihanet eden Lexayı mı destekliyorsunuz?Yoksa 4 defa onun hayatını kurtarmış ve bölümlerdir birlikteliklerini beklediğimiz Bellamy'i mi? Beraber neleri başardılar hep birbirlerinin arkalarını kolladılar Bellamy'nin Clarke'a bakışları ve ona prenses demesi Clarke o kadar sert bir karakterken Bellamynin Clarke'ı Clarke'ın Bellamy'i sakinleştirebilmesi resmen aşkları masal gibi. zıt kutuplar klişesi diyenler gerçekten saçmalıyor zıt olan asıl Clexa tek ortak noktaları kadın olmaları resmen.Bellamy ve Clarke aynı yerde doğup büyümüşler ikiside lider ikiside insanlığın ne demek olduğunu biliyo Lexadan farklı olarak. Gerçekkten artık sıktı bu Clexa öpüşmesinin bu kadar büyütülüp uzatılması.Gidin reklamınızı başka yerde yapın.

bak seni beyinsiz clexa ship i reklam olsun diye yapılmadı öyle olsaydı bilerek devam ede rlerdi dizi sonuna kadar ve o saçma aklınızla da lexa nın clarke ı sadece fiziksel anlamda incediğini falan düşünüyorsanız dizi bırakın clexa yı destekleyin demiyorum tabiki herkesin kendi şeçimi ama orda burda şaçma salak şeyler yazmayın bikere herşeyden önce bellamy sıkıldıkça katliam yapıyor lexa sırf clarke için blood must have blood kanununu kaldırdı reklam olsa bu karakterin bu denli dizideki şeyleri değiştirebilmesine izin verilmezdi o yüzden gereksiz yorumlar atmayı bırakın !! @elifbellarke

Bence Clarke Bellamy'i sevmiyor Bellamy'nin onu sevdiği kadar...

bellarke tabiki, birbirlerine bakışları bile güzel

Bellarke

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ya bak şaçma sapan konuşuyosun sinirlendiriyorsun insanları YA bikere LGBT propagandası olsun diye yapsalardı ilişkiyi daha üst seviyeleri çıkartırlardı Bellamy 4 kez Clarke ın hayatını kurtarmış diyosun Evet o kadar iyi biriki insanları uykusunda katletti o kadar iyi biri ki Clarke yanına konuşmaya geldiğinde kızı kelepçeledi Bak ben sizin Lexa ya yaptığınız gibi Her yerde Bellamy i kötülemiyorum ama siz şaçma sapan şeyler yazıncada sinirleniyorum Lexa koskoca Commander Clarke kaç kez karşı çıktı üstüne yürüdü tükürdü hiçbir şey demedi şimdi hak etti çünkü diceksiniz anlıyorum Lexa dağdaki ihanetinden sonra tek bir hata bile yaptımı Clarke a bağlılık yemini etti halkını korumak için adam gönderdi sonra Bellamy ve kankaları gönderilen askerleri katledince de affetti Kana karşılık Kan olmasın dedi ölmeden önce Titus tan istediği tek şey Clarke a bidaha zarar vermemesiydi Bu sadece cinsel anlamda yaklaşmak isteyen bir insanın istediğimi yoksa sen sadece ŞAÇMALIYOR MUSUN Bellamy Clarke tan hoşlanıyordu ama Clarke ne zaman karşılık verdi Bakın Finn ve Clarke ın arasındaki gerçekti ama kimse bana Bellamy ve Clarke çiftinin romantik anlamda gerçek olduğunu kanıtlayamaz Belki Bellamy için öyle ama Clarke için değil anlayın şunu artık @elifbellarke

:D

Yukarı Çık